Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Seger även för Söder2

Poängräddare: Robin (1 mål), Linus (2 assist), Jesper (1 mål) och Martin (straffräddning). Foto: Claes Ardeman

ÖSK Söders andralag vann även årets andra match i div 7 Östra. Men segern verkar ha suttit långt inne. Motståndet kom från HOIF 2, som gjorde matchens första mål efter 65 minuter. Söders killar gav dock inte upp utan kunde utjämna i den 80:e minuten genom Jesper Welin (mål för andra matchen i följd).  Segermålet i den 85:e gjordes sedan av Robin Lindström Lecoq. Framspelare till båda målen var Linus Börjesson. Målvakten och lagkaptenen Martin Ingvarsson hade genom en straffräddning även han en stor andel i trepoängaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.