Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P96: Seger mot Forward (3-2)

Målskyttar mot Forward: Almir Tahiri (2) och Andreas Klingström.

 

ÖSKs 15-åringar (plus några 14-åringar) besegrade BK Forward i en svängig match i den tredje omgången av årets regionala serie. Segerorganisatör blev ÖSKs måltjuv Almir Tahiri, som fick sin femte och sjätte notering i seriens skytteliga. Med tre raka vinster tar ÖSKarna en tidig plats i serietoppen – bara Degerfors med en match mindre spelad kan hota.

Kvällens match var rätt svajig med bra ÖSK-spel i början av båda halvlekarna och ett starkare Forward mot slutet. ÖSK inledde målskyttet då Andreas Klingström sprang sig fri på vänsterkanten och satte det första. Almir Tahiri kunde sedan omarkerad nicka in det andra på hörna innan Forward kom igen med både reducering och kvittering.

Den andra halvlekens enda mål stod så Almir för med ett hårt skott ur halvsnäv vinkel, som överraskade Forwards målvakt (och alla andra). Båda lagen hade sedan chanser till fler mål, men resultatet stod sig matchen ut för ÖSKarna som fått en jättebra start på årets serie. Närmast på serieprogrammet står nu en resa till röda Degerfors på första maj. Men dessförinnan skall laget under påskhelgen deltaga i Future Cup i Göteborg.

Bloggen utsände har väl inte rikigt hunnit få grepp om alla spelare i laget än, men noterade i alla fall utöver de två målskyttarna även ett utmärkt målvaktsspel från Sedin Ujkanovic samt en hårt arbetande lagkapten på mittfältet i Max Bergqvist.

PS: Peter Johansson meddelar att man lagt i nytt granulat på planen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.