Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro dag 1: Löpning


Det var god uppslutning på ÖSKs söndagsträning. Det senaste nyförvärvet kom ut en stund efter de andra och tillbringade sedan under ledning av Martin Magnusson sin förmiddag med löpningar på olika sätt. På det hela taget såg han efter omständigheterna rätt vältränad ut även om det inte handlade om några rusher i maxfart. Det kan mycket väl stämma att han haft hjälp av en fystränare under sin frånvaro. Johannes Avenbrand som var där och filmade för ÖSKs räkning berättade att han igår sagt att han trodde att han skulle kunna vara i matchform på några veckor.

I övrigt var alla på plats som förväntades vara på plats plus några till. Några till bestod den här dagen av Boris Lumbana (åter från Island) samt den tidigare skadedrabbade trionPer Johansson,  Robin Staaf och Patrik Anttonen. Samtliga så när som på Paulinho deltog fullt ut i alla övningar förutom Nordin som missade det mesta av uppvärmningen. Den mesta delen av den utmätta träningstiden ägnades åt uppspel plus avslut. Andreas Haddad ser fortsatt giftig ut och Kushtrim Lushtaku gillar att skjuta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.