Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

MECA samarbetar med ÖSK (och tvärtom)

MECA blir ÖSK:s huvudsponsor under Svenska Cupen.

MECA blir ÖSK:s huvudsponsor under Svenska Cupen.


ÖSK skriver på sin hemsida, att man knutit bilverkstads- och reservdelskedjan MECA till sig som huvudsponsor för matcherna i Svenska Cupen under de närmaste två åren. Dessutom kommer MECA-loggon även att återfinnas på den allsvenska matchdressen – om än inte på en lika framträdande plats (om jag förstått pressmeddelandet rätt).

ÖSK: MECA och ÖSK Fotboll inleder samarbete

Vilka är då ÖSKs cup-partner? Jo, enligt företagets hemsida:

MECA-koncernen är en ledande aktör på den skandinaviska eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning för bilverkstäder och partners. Vi arbetar för ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. Detta åstadkommer vi främst genom att vara en attraktiv samarbetspartner till de verkstäder som är anslutna till våra verkstadskoncept. Idag består verkstadskedjan av ca 1 000 verkstäder. Vårt butiksnät består av uppemot 130 butiker i Sverige, Norge och Danmark. Koncernen omsätter ca 2,2 miljarder kronor och har ca 950 anställda.
MECA är miljöcertifierade enligt ISO 14001
.

Det här blir det andra företaget som går in som samarbetspartner i år. Tidigare har ju Ambitiös påtagigt sig rollen som officiell försäsongspartner för ÖSK. Frågan är om ÖSK har hittat ett nytt sätt att ”mjölka” sponsormarknaden genom att dela upp huvudsponsorskapet på flera delar eller om det är ett resultat av att man har svårt att knyta till sig någon som vill ta ”hela paketet”.

MECA har sitt huvudkontor i Malmö och fjolårets huvudsponsor Feldt´s Fisk håller till på Västkusten. När får vi se en större sponsor med rötterna i närkesmyllan, undrar Bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.