Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alhassan Kamara till Halmstad


ÖSKs föredetting Alhassan Kamara har gjort klar med en ny klubb efter det att hans kontrakt med grekiska Panetolikos avslutades i förtid. Kamaras tid i Grekland verkar ha sett ut på samma sätt som den gjort vid många andra tillfällen under hans karriär. Först en lovande start och sedan en långtidsskada. Den här gången var det en av hans knäskålssenor som gick av.

Den klubb som nu chansar på att han skall komma i spelbart skick igen och kunna fortsätta sin karriär utan avbrott är Halmstads BK som numera tränas av Magnus Haglund.

På sätt och vis är det väl talande att ingen allsvensk klubb var villiga att ta den chansen. Skadefri skulle han onekligen vara en tillgång för de flesta allsvenska klubbar.

Sedan jag sist såg något om honom har han hunnit med att bli svensk medborgare och gifta sig med Pernilla Haestad Eriksson. Numera är därför hans namn Alhassan Haestad Kamara. Fast i fotbollskretsar är han fortfarande mer känd under sitt artistnamn Crespo.

Efter det att han färdigrehabiliterad lämnade ÖSK för den högre lön som BK Häcken kunde erbjuda har min entusiasm för spelaren svalnat betydligt.

Halmstads BK: Crespo klar för HBK
NA: Tidigare ÖSK-spelaren klar för ny klubb

Spelarstatistik från Fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.