Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2019/20: Björndahl för dyr för ÖSK?

NA skriver idag, att ÖSK lagt ett bud på Degerfors skyttekung Erik Björndahl. Ett bud som dock inte accepterades eftersom Degerfors tyckte att det var för lågt.

I stället befinner sig Björndahl just nu i Polen för att. som det sägs, slutförhandla med en polsk klubb från den högsta ligan.

Återstår att se om ÖSK kan tänka sig att höja budet till en nivå som Degerfors anser vara skälig. Det tåget kan i och för sig redan ha gått med tanke på att Björndahl fått åka till Polen för vad som sägs vara en slutförhandling.

Men när Axel Kjäll säger följande till NA
– Jag vet om att han är i Polen men jag har inte sett något officiellt ännu och det är så att innan han har sajnat så kan allt hända.
får jag väl intrycket att sista budet kanske ännu inte lagts än från ÖSKs sida.

I övrigt konstaterar NA:s Fredrik Carlsson, som han brukat göra nu på slutet att dagens trupp med 23 spelare nog är lite väl stor.
Kjäll kan vara tvungen att banta den innan han fyller på med fler, tror Carlsson och ÖSK-managern bekräftar att det finns intresse utifrån för en eller flera spelare.
– Det finns intresse för några av våra spelare. Där finns det inget som är tillräckligt konkret för att vi ska gå ut med det men det handlar både om spelare som har spelat mycket och gjort det bra och andra spelare som inte spelade så mycket under den gångna säsongen, enligt Kjäll.

NA: Axel Kjäll bekräftar ÖSK-bud på länsrivalens skyttekung.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.