Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongens billigaste sittplats

Jag fick ett epostmeddelande från ÖSK Ungdom idag med en förfrågan om jag är intresserad av att förlänga mitt stödmedlemsskap. Det är jag givetvis. ÖSK Ungdom utgör ju mycket av grunden till verksamheterna i de olika grenföreningarna som ingår i ÖSK-alliansen.

Årsavgiften på 200 kronor är ett litet bidrag och tecken på uppskattning av den omfattande verksamhet som ungdomsföreningen bedriver.

När man anmäler sitt intresse att (för)bli medlem i föreningen kan man samtidigt lämna besked om man önskar ett årskort avseende en sittplats på Södra Läktaren. Det kostar endast 1.000 kronor. Ok, kortet avser väl inte de allra bästa platserna utan biljetten ger en plats på sektion K (under pubhyllan). Men priset är ju oslagbart. (Man kan som bekant inte få allt här i världen).

Klicka på denna länk för att komma till anmälan för Stödmedlemskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.