Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam och Ungdom: Junior-DM mästare

JDM-segrare 2019. (Fotot från ÖSK Söder Dams twitterflöde)


Ett kombinationslag med spelare från både ÖSK Ungdom (flest) och ÖSK Söder (inte så många) tog idag på eftermiddagen hand om årets DM-plaketter i flickornas juniorklass. Det blev en väldigt kort väg till finalen eftersom det bara var ÖSK och Rynninge som anmält lag till tävlingen. Var fanns de andra klubbarna? Nog tycker jag att i alla fall klubbar som KIF Örebro och Adolfsberg borde ha resurser och intresse att vara med i en tävling av den här typen.

Dagens DM-final vanns av ÖSK med förkrossande 9-1. Inte så överraskande med tanke på vad F17-laget åstadkommit i SM-slutspelat och det faktum att man till den här matchen även kunde förstärka laget med några ”överåriga” spelare från ÖSK Söder. Tävlingen var öppen för spelare födda år 2000 eller senare.

Matchfakta.
12. 1-0 Moa Arlebo
17. 2-0 Moa Arlebo
19. 3-0 Cornelia Karlsson
21. 4-0 Moa Arlebo
23. 5-0 Anna Sandberg
37. Varning Jolin Rolandson
38. 6-0 Cornelia Karlsson
54. 6-1 Josefin Jarl (straff)
58. 7-1 Cornelia Karlsson
78. 8-1 Anna Sandberg
83. 9-1 Moa Arlebo

Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Erica Andersson, Julia Johansson, Tilde Brunke, Miranda Björk, Lisa Aronsson, Anyarin Suratvutdhinond Andersen (mv), Cornelia Karlsson, Ebba Cabander, Tilda Ståhl, Stina Hedborg, Anna Sandberg, Agnes Andersson, Eila Wennerholm, Moa Arlebo, Jolin Rolandson, Linnéa Wetterberg (k) och Mathilda Olaisson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.