Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Oavgjort i första tävlingsmatchen

ÖSK Söders herrar inledde årets säsong med en DM-match i Hallsberg. På Allévallens konstgräs mötte laget fjolårsfinalisterna från Åmmeberg. När allt var sparkat och klart visade det sig att trots 90 minuters spel, en bonusstraff mm så gick det inte att skilja lagen åt. Slutresultatet 4-4 indikerar, att det verkar ha varit en händelserik match. Seniormatcher borde ju inte sluta 4-4, men ibland händer det ändå.

Vilket lag som var nöjdast efter matchen (dvs. vem som gjorda sista målet) är oklart eftersom någon fullständig matchrapport ännu inte föreligger. Helt klart är dock att Åmmeberg inte kan ha varit helt missnöjda eftersom poängen säkrar att de får fortsätta till cupdelen av turneringen. För Söders del innebär resultatet att de i alla fall har allt i egna händer inför den avslutade matchen mot Finnerödja. Oavgjort eller bättre och Söder är vidare.

Det fjärde laget i gruppen är/var Mullhyttan. De har dock dragit sig ur inte bara DM-turneringen utan från all fotboll vad det verkar. De finns nämligen inte med bland lagen i div 7 det här året. I den serien kan man i stället glädja sig över att Garphyttan och Fjugesta återuppväckts.


Tillägg 1.
Det var säkert ÖSK som var mest nöjda med resultatet efter att ha hämtat upp ett 3-0 underläge, tappat till 3-4 och sedan sett Per Johansson kvittera i den 89:e minuten.


Tillägg 2.
ÖSK Söder Herr: Första Matchen i Myresjöhus cup


Matchfakta (ÖLFF):
00. 1-0 Moshtaq Rezaei (bonusstraff)
12. 2-0 Marcus Wäcklén
15. 3-0 Niklas Karlsson
34. Varning Åmmeberg Charles Zahedi
37. 3-1 Nils Ränkeskog
57. Varning Zlatko Zindovic
63. 3-2 Zlatko Zindovic
68. 3-3 Nils Ränkeskog
75. 4-3 Moshtaq Rezaei (straff)
75. Varning Martin Wiklund
84. Varning Åtvidaberg Moshtaq Rezaei
89. 4-4 Per Johansson

ÖSK Söders Matchtrupp : Jakob Erlingsson, Jacob Fredriksson (k), Per Johansson, Blerton Mehmedi, Andreas Johansson, Anton Idmar, Carl Klefbom, Alexander Lienius, Martin Wiklund, Marcus Laini Bovellan, Zlatko Zindovic, Nils Ränkeskog, Mathias Dimberg, Andreas Lundgren (mv) och Reza Mohammedi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.