Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK samarbetar med Nordic Wellness

ÖSK meddelar idag, att man utsett Nordic Wellness till 2019 års officiella friskvårdspartner. Syftet med samarbetet verkar vara att få fler att utnyttja Nordic Wellness gymanläggningar (det finns tre i Örebro) samtidigt som ÖSKs medlemmar och årskortsinnehavare som en förmån erbjuds detta till ett kraftigt rabatterat pris.

ÖSK: ÖSK Fotboll inleder nytt samarbete med Nordic Wellness

Erbjudandet.
3 FRIA MÅNADER
Vid tecknande av 12 mån autogiro innan 31/5 2019 erhåller du även 3 extra månader fritt (12 + 3).
(Värde från 1347:-)

SVERIGE+
3588 KR/ÅR eller 299 KR/MÅN
(Ord pris 5988 kr/år alt. 499 kr/mån)

GULD+
REGION 3188 KR/ÅR eller 265 KR/MÅN
(Ord pris 5388 kr/år alt. 449 kr/mån)

För studenter och seniorer är det dock fortfarande – om jag fattat det hela rätt – förmånligare att teckna ett medlemskap till de speciella villkor som gäller för dessa grupper.

Bäst blir det här erbjudandet givetvis för de som redan betalar fullt pris hos Nordic Wellness för något av dessa två program. Är de redan ÖSK-medlemmar eller har ett årskort kan de kapa kostnader för sitt gymmande en hel del. Är de det inte räcker det med att bli medlem i ÖSK, vilket kostar 360 kronor per år, för att kunna dra nytta av rabatten. Men det var väl inte dessa personer som Nordic Wellness i första hand tänkte på.

För klubbmedlemmar och årskortsinnehavare som inte gymmar men vill börja blir ett medlemskap i Nordic Wellness betydligt mer prisvärt.

Därmed inte sagt att detta är det absolut bästa erbjudandet i Örebro. Gymutbudet är en veritabel djungel med många olika aktörer och prisprogram. Men det är klart – det är bättre att betala 300 kronor i månaden än 500.


Det intressanta med det här erbjudandet är kanske ändå inte just det här erbjudandet utan att det möjligen skulle kunna tydas som en strävan från ÖSKs sida, att genom framför allt årskortet kunna erbjuda mer än möjligheten att titta på 15 fotbollsmatcher under ett år. En person som idag utnyttjar någon av Nordic Wellness anläggningar kan ju i princip fortsätta med det och på köpet få ett säsongskort hos ÖSK till nästan samma kostnad som enbart gymkortet kostade tidigare.

Det skall bli intressant att se om det dyker upp fler erbjudanden av den här typen. I så fall kommer säsongskorten kanske så småningom i princip betala sig själv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.