Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Sedan får vi se…

NA har intervjuat Axel Kjäll efter värvningen av Kevin Wright. Intervjun avslutas med frågan om det blir någon ytterligare förstärkning av truppen:

Då är det bara att bocka av en mittback så är ni klara i det här övergångsfönstret?
– Jag är väldigt nöjd med den trupp vi har nu. Både med de som spelar mittback och de som kan spela på olika positioner. Sedan får vi se vad som händer den närmaste tiden.

Så där hade väl Axel inte svarat om han verkligen var helt nöjd med truppen som den ser ut idag. Då hade han sagt att det inte blir något mer för att på så sätt dämpa förväntningarna i supporterleden och eventuell oro i spelartruppen.

Därmed inte sagt att det kommer att tas in någon ytterligare spelare innan fönstret stängs. Men uppenbarligen jobbar man i alla fall på det.

Jag skulle för egen del gärna se en återkomst för Tranberg. Även om han inte riktigt passar in på den profil ÖSK säger sig söka. En av fördelarna med dansken är ju att han väl på sätt och vis redan är inspelad i laget. Han klarade sig ju bra redan i höstas då han kom från ingenstans och direkt tog en plats i startelvorna. Problemet i hans fall är väl att få danskarna att släppa honom utan att kräva någon ersättning.

NA (Betalvägg): ÖSK-planen: Så ska Wright få igång Prodells måljakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.