Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: ÖSK valde Prodell


Medan alla eller i alla fall de flesta eller i alla fall jag satt och väntade på att ÖSK skulle presentera Denni Avdic som säsongens anfallsförvärv överraskade ÖSK genom att presentera Viktor Prodell. (Jag undrar om Avdic och Aftonbladet blev lika överraskade som vi andra blev). Prodell som fyller 31 i år har skrivit ett tvåårskontrakt med klubben.

Därmed har ÖSK gjort vad de sagt att de avsåg att göra. Nämligen att rekrytera en etablerad anfallare med erfarenhet av spel i någon av de skandinaviska ligorna. Sköldmark har levererat och nu är det upp till Kjäll att göra detsamma.

ÖSKs Axel Kjäll och IF Elfsborg tränare Jimmy Thelin är goda vänner sedan de gick tränarutbildningen tillsammans. Hos Elfsborg har Prodell inte fått spela särskilt mycket sedan Thelin tog över. Det blev bara sex matcher från start samt sjutton inhopp. Jag undrar om Axel stämde av med Thelin vad han anser om Prodell innan ÖSK gick vidare med rekryteringen.

ÖSK: Viktor Prodell skriver på för ÖSK Fotboll
NA (Betalvägg): ÖSK värvar anfallaren som sänkte laget i allsvenskan (Fredrik Carlsson talar i telefon med Simon Åström)
Svartvitt: Viktor Prodell till Örebro SK. Den alltid läsvärde Marcus Folkö Muntzing om ÖSKs senaste nyförvärv


170125.
NA (Betalvägg): ÖSK-nyförvärvet Viktor Prodell på plats i Örebro


Statistik från Fotlolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.