Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Wilma Moberg förstärker laget

Wilma Moberg – Söderdamernas senaste nyförvärv (Fotomontage: ÖSK Söder dam).


ÖSK Söders damer fortsätter arbetet med truppen inför återkomsten till div 1. Idag rapporterar laget på sin webbplats, att Wilma Moberg har anslutit till truppen. Inte helt överraskande kanske för dem som såg att hon var med och spelade för Söder redan i Ladies Night Cup.

Wilma kommer närmast från college-fotboll i USA och ingick dessförinnan i KIF Örebros F19-trupp, där hon under sitt sista år var lagkapten.

Vid de tillfällen jag sett henne på planen mot ÖSK Söder har jag alltid tyckt att hon verkar vara väldigt jobbig att möta. Bra då, att det i år blir Söders motståndare som får uppleva med det. Även om hon väl får sägas vara en utpräglad backlinjespelare brukar det bli en hel del mål för hennes del. Detta tack vare det fantastiska tillslag hon har på liggande boll.

ÖSK Söder Dam: Välkommen Wilma Moberg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.