Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P02: ÖSK-dominans i distriktslaget

ÖLFF har kallat 21 sextonåringar till en distriktslagsträning den 8 januari. Det rör sig om förberedelser inför Distriktscupens slutspel (som egentligen inte är något slutspel) vilket skall avgöras senare i månaden.

Av de kallade spelarna kommer 10 stycken från ÖSK. Dessa är: Samet Burgaj (mv), Niklas Bergmark, Sebastian Forsberg, Oscar Windahl, Alexander Bahar, Noel Milleskog, Jonathan Johnsson, Joel Andersson Segerlind, Herman Ragnarsson och Rasmus Gustavsson Englund.

Jag hade gärna sett Alfie Göransson bland de kallade. Han är visserligen 03:a, men hans prestationer under året i ÖSKs akademilag har helt klart visat, att han mycket väl skulle försvara en plats i distriktslaget.

ÖLFF: KALLELSE: P02 – Distriktsträning pojk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.