Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: A-slutspelet inleds mot Norrköping

ÖSK U16 inleder i kväll A-slutspelet i det nationella seriesystemet med en hemmamatch mot IFK Norrköping. Lagen i de fyra slutsspelserierna möts i en enkelserie. De fyra gruppvinnarna går vidare till ett finalspel i vilket de svenska P16-mästarna skall koras.

Till matchen har följande Matchtrupp kallats: Samet Burgaj (mv), Emil Olofsson (mv), Martin Meehan, Theodor Hessel, Oscar Windahl, Mahmoud Madadi (-03), William Eriksson, William Kuyumcu (-03), Alfie Göransson (-03), Jash Narshi, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Rasmus Gustavsson Engdahl, Viktor Berséus, Jesper Nyström, Robin Damström (-03) och Filip Lundqusit (-03).

Som vanligt saknas väl ungefär en halv startelva i den här truppen. De deltar förmodligen i den viktiga bortamatchen mot Örgryte i pojkallsvenskan som spelas på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.