Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelarbyte Brändh ut, Carlsson in

NA möblerar om på sin sportavdelning. Eftersom det rör sig om journalister som ofta bevakar och kommenterar ÖSKs matcher så kan det vara värt att nämna.

Henrik Brändh lämnar efter 31 år som sportjournalist på NA för att i stället tillträda en tjänst på den allmänna redaktionen. I sin senaste krönika – efter ÖSKs vinst mot Östersund – avrundade han krönikan med följande kommentar.

Till sist: Jag har haft mina duster med ÖSK under 31 år som sportjournalist på NA, det hör liksom till jobbet. Det har varit en del hårda ord, men framför allt minns jag alla härliga stunder. Det är med ett visst mått av vemod som jag konstaterar att det nu är över. På måndag tar jag steget över till allmänna redaktionen. Trodde aldrig jag skulle bli kallad ”legend” på en officiell presskonferens efter en allsvensk match, men tack för det Göran Tivenius – och tack ÖSK!

Hans ersättare blir Fredrik Carlsson, som därmed återvänder till sporten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.