ÖSK Söder Herr: Slutspelat i cupen

ÖSK Söders herrar gjorde ett tappert försök, men lyckades inte hålla Scandinavian FC bakom sig hela matchen. Annars började det väl rätt bra. Söder sparade sina två bonusstraffar till halvtidspausen, men tog ändå ledningen i matchens första minut genom Mohammed Ari (Hama) Ibrahim. Scandinavian kvitterade efter knappa 20 minuter men hann även få en spelare utvisad innan halvleken var över.

Söder slog in båda straffarna genom Pontus Lövgren och Mathias Dimberg och ledde alltså med 3-1 då andra halvleken började. Dessutom var de en man mer. Det räckte dock inte. Skillnaden mellan lagen var för stor och Scandinavian kunde både komma ikapp och dra ifrån. Av matchrapporten att döma blev det en rätt kampfylld andra halvlek med en hel del gula kort. De flesta av dessa drabbade tyvärr ÖSK Söder.

Scandinavian har alltså för andra året i rad kvalificerat sig för DM-finalen och i denna kommer de att få möta Vretstorp.

ÖSK Söder Herr: Eksjöhuscup

01. 1-0 Mohammed Ari Ibrahim Ibrahim
19. 1-1 Daniel Tarico Alves Da Rocha