Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Herr: Tillbaka på vinnarspåret

Mattias Norgren har hittat målformen nu på hösten med tre mål i de senaste två matcherna.


Resultatmässigt har det hackat en del för ÖSK Söders herrar nu på slutet. Men igår tog det slut på hacket – i alla fall tillfälligt. På Skölvboslätts IP i Glanshammar besegrades hemmalaget med 4-1. Söder gjorde alla fyra målen i första halvlek – Glanshammar sitt i den andra.

Det finns ingen matchrapport upplagd hos ÖLFF än, så Bloggen nöjer sig med att konstatera att Mattias Norgren gjorde två mål, Davide Bracaglia och Simon Karlsson var sitt.

Eftersom både Östansjö och Lekeberg vanna sina matcher igår får Söder nöja sig med att kontrollera den plats som eventuellt kan ge en kvalmöjlighet till div 5. Om det blir kval eller ej brukar bero på hur det går högra upp i seriesystemet – vilka lag som går upp resp. flyttas ner från div 3.

Augustiprogrammet fortsätter nu med Mullhyttan hemma. Något som borde vara den enklaste matchen i år – fast det blir ju sällan så.

2017-08-19 11:00 Div. 6 Herrar Örebro SK Söder – Mullhyttans IF
2017-08-25 18:45 Div. 6 Herrar Pålsboda GoIF – Örebro SK Söder
2017-08-29 19:15 Div. 6 Herrar Örebro SK Söder – Axbergs IF

Dessutom har laget en DM-match mot FK Bosna 92 inplanerad den 22 augusti. Så det blir en hektisk avslutning på fotbollsmånaden augusti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.