Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gothia Cup 2017

Gothia Cup avslutades idag med en seger för ÖSK U15 i cupens inbjudningsklassens B-final. ÖSK-laget som startade cupveckan lite svagt och missade A-slutspelschansen revanscherade sig och gick hela vägen i B-slutspelet.

U15.
I gårdagens semifinal besegrades IK Sirius med 2-0 (Målgörare: Jash Narshi och Joel Andersson Segerlind). I dagens final var det välbekanta spelare på motståndarsidan. Det var nämligen BK Forward som kopierat ÖSKs bedrift att ta sig till B-finalen. Denna slutade med en klar 5-0 vinst för de svartvita efter det att Herman Ragnarsson gjort alla fem målen!

NA ( Betalvägg): ÖSK tog en storseger i superfinalen mot Forward på Gothia Cup.


U17.
ÖSKs äldre pojklag missade A-slutspelet på grund av ett motståndarmål på övertid (i en annan match). De gick precis som U15 starkt i B-slutspelet, men fick igår se sig slagna i B-semifinalen av Djurgården som vann med 1-0. I B-finalen besegrade sedan Djurgården J-Södra.


F14.
ÖSK Ungdoms flicklag i F14 var det enda av de tre ÖSK-lagen som gick till ett A-slutspel. Efter bra spel och många mål tog det tyvärr tvärstopp i åttondelsfinalen i vilken Lerum var alldeles för starka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.