ÖSK Söder Herr: Skrällseger i cupen

ÖSK Söders herrar stod en prima cupskräll då de idag besegrade div 4-laget IFK Askersund i senior-DM.

Hemmalaget tog ledningen redan i den fjärde minuten genom Blerton Mehmedi och höll sedan sin ledning halvlken ut. Inför andra halvlek slog Fredrik Jonsson och Mathias Dimberg in de två bonusstraffarna och Söders ledning ökades på till 3-0. Två mål i andra halvlek av Andreas Borg räckte sedan inte för att Askersund skulle kunna komma ikapp.

Tack vare segern har ÖSK Söder avancerat till kvartsfinalen i vilken man kommer att få ta emot FK Bosna 92.

04. 1-0 Blerton Mehmedi