U17: Förlust i Borås

ÖSK U17 är fortfarande utan poäng i årets pojkallsvenska. Idag spelade laget på bortaplan mot de delade serieledarna från Elfsborg. Resultatet, en förlust med 2-1, kan väl ändå sägas innebära ett fall framåt. I ligacupen tidigare i år möttes de två lagen på Berhn Arena och då blev ÖSK utspelade i en match som slutade med en västgötaseger med siffrorna 5-0.

Rapporten från Borås på lagets hemsida talar också om ett betydligt bättre spel där ÖSK till och med tog ledningen efter en halvtimme (Nadir Ayeva, straff). Men sedan gjorde Elfsborg det där förargliga kvitteringsmålet precis för pausvilan och i andra halvlek kunde de även göra sitt segermål. Avslutningen blev av allt att döma rätt dramatisk med heta ÖSK-chanser och en straff som Simon Gustafsson räddade.

Lagets hemsida: Matchreferat IF Elfsborg U17 – ÖSK U17
IF Elfsborg: 2-1 IF Elfsborg – Örebro SK FK

30. 0-1 Nadir Ayeva (straff)