Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fem ÖSK-spelare i F16:s distriktslag

Örebrodistriktets lag kom tvåa då i sin grupp då Cup Kommunals första omgång för några vckor sedan avgjordes på Behrn Arena. Det betyder att laget kommer att få ytterligare en möjlighet att kvalificera sig för fortsatt spel i distriktsturneringen. Kvalmatchen kommer att spelas den 16:e december i Ulricehamn, där hemmalaget Västergötland är motståndare. Örebrodistriktets förbundskaptener har nu tagit ut sin trupp och i den hittar man fem spelare från ÖSK Söder/Ungdom. De uttagna är Elin Pettersson (-96) samt de fyra -97:orna Anna Tivemo, Maya Pettersson, Minna Åströn och Sara Sandberg. Dessutom är Klara Thorsén en av två uttagna reserver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.