Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rinne till ÖSK

Ja, men inte den Rinne som de flesta tänker på – alltså Jacob i BK Forward. Istället handlar det här om Filip Rinne som tagit steget över från Karlslunds IF till ÖSKs någonting. Någonting därför att bloggen ännu inte uppdaterat sig beträffande vilken spelartrupp han kommer att tillhöra. Han lär träna med U21-truppen (tror jag), men kommer knappast att stå där – det gör ju A-truppens andremålvakt.

Rinne tillhör årgång 1996 och har representerat ÖLFF i både P96- och P95-sammanhang. Dessutom har han deltagit i två av SvFFs ”breddelitsammandragningar” – dels i december förra året och därefter i slutet av mars i år. I början av maj i år var han hos Fulham i London för en femdagarssession med klubbens ungdomsakademi. Sin tävlingsdebut för ÖSK verkar han ha gjort i en P17-match igår.

Karlslunds IF: Filip Rinne inbjuden till provspel i Fulham FC
Karlslunds IF: Resan till Fulham FC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.