Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nordin gillar inte bänken

ÖSKs föredetting Nordin Gerzic har fått en trög start på fotbollssäsongen i sin nya klubb IFK Göteborg. Utbytt i sin första match har han sedan fått starta de följande två på bänken och därefter fått nöja sig med kortare tiominutersinhopp. Vad som gick snett sett ur Nordins synvinkel är nog i första hand IFK Göteborgs sena värvning av Pontus Farnerud. I och med denna finns det tre mittfältare som konkurrerar om två centrala mittfältspositioner och i den striden verkar det som om Nordin så här långt dragit det kortaste strået. Nordin gillar inte läget och har diskuterat situationen med Aftonbladet.

Man kan ju tycka att det är lite väl tidigt att börja gnälla över bristande speltid redan efter tre omgångar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.