Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebrocupen futsal 2011 – Dag 4

ÖSK hade en bra finaldag, då Örebrocupen i futsal avslutades. Visserligen nådde inget av lagen i den äldsta pojkklassen P96 ända fram till final, men man kan i alla fall trösta sig med att lag 1 förlorade mot de blivande segrarna från BK Forward med matchens enda mål i ett möte, som nog hade kunnat sluta hur som helst. Forward vann sedan finalen i Idrottshuset mot Karlslunds IF med klara 5-2. I en av klassens kvartsfinaler möttes för övrigt ÖSKs lag 1 och lag 2, vilket förstalaget med en viss möda kunde vinna. Andralaget spel var faktiskt en riktigt positiv överraskning med några spännande nya spelare i laguppställningen.

Trots att de äldsta ÖSKarna snubblade till på vägen mot finalen blev det ändå två klassegrar för ÖSK. I den yngsta pojkklassen P01 besegrade ÖSK lag 2 Rynninge med klara 3-0. I den näst äldsta pojkklassen P97:s final stod det ÖSK  både på segrare och förlorare. Lag 2 besegrade sina motståndare från lag 1 med 3-1. Ett resultat som bland annat visar att det finns en väldigt bra bredd i åldersgruppen.

Övriga semifinalresultat finaldagen för ÖSKarna:
F00: ÖSK -IF Eker 0-7  (Eker vann sedan finalen mot Frövi med 3-0)
F98: KIF Örebro DFF – ÖSK 1-0 (IF Eker vann finalen mot KIF med 1-0)
P98: ÖSK lag 1 –  Forward Gul 0-1 (Forward Gul slog Forward Svart med 2-1 i finalen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.