Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

PFO blir damtränare

Petter Furuseths karriär har sluttat utför ett bra tag och nu verkar det som om han nått botten. Hans lag Hammarby höll på att åka ur Superettan och något nytt kontrakt för hans del fanns nog inte med i planerna. Därför sadlar han nu om och riktar in sig mot en karriär som tränare för Hammarbys damlag. Ett lag som – precis som herrlaget för något år sedan – åkt ur allsvenskan.

Furuseth saknar veterligen all praktisk erfarenhet från tränarsysslan, men har i alla fall genomgått en viss tränarutbildning under sin tid i Danmark. Hammarbys tränarval för sina elitlag fortsätter att te sig svårbegripliga.

Hammarby IF: Petter Furuseth tränare för Hammarby Damfotboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.