Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kvalfyllt

Det gick inte något vidare i lördagens kvalspel för distriktets lag. Örebrosyrianerna förlorade på hemmaplan mot Falu FK med 1-0 och måste således göra minst två mål på bortaplan om man skall kunna gå upp i tvåan.

IFK Örebro som väl egentligen spelade bort sina chanser redan förra helgen då man förlorade toppmatchen mot Juventus från Västerås tappade en 3-1 ledning till 3-4 under matchens sista sex minuter. Inte för att det egentligen gjorde något. Juventus besegrade programenligt Vretstorps IF med 4-0 och spelar alltså nästa år i div 3. För IFK Örebro och Vretstorp blir det fyran igen. För IFKarna säkert en stor besvikelse, medan Vretstorp verkar vara nöjda med sin säsong trots kval”missen”.

Sällskap i div 4 kommer de två lagen att få av IFK Hallsberg. Dessa överraskade nämligen genom att besegra Lekebergs IF i den sista kvalmatchen till div 4. Eftersom varken IFK Örebro eller Vretstorp gick upp blir det bara ett lag som flyttas upp och lekebergarna får alltså spela i femman nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.