Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Talangtruppen: Det är över nu

ÖSK Ungdom förlorade bortamatchen mot Jonsered med 1-0 efter det att hemmalaget gjort matchens enda mål i den 90:e minuten. Eller om det nu var på övertid – sådana mål brukar ju också rapporteras som gjorda i den 90:e minuten. Nu spelade just detta mål ingen större roll mer än möjligen som en symbol för en säsong som inte gått enligt plan. ÖSK hade behövt en vinst för att rent teoretiskt ha en chans att gå till kval. Men i och med KB Karlskogas vinst över Carlstad United hade inte ens vinsten räckt till.

Av laguppställningen hos SvFF att döma kom ÖSK till spel med ett mycket uttunnat lag. På bänken satt bara fyra spelare och två av dessa, Gustav Källberg och Kevin Larsson, brukar dessutom under normala omständigheter vara spelare som går in i startelvan. Sett utifrån omständigheterna så kan man väl till och tycka, att en förlust med bara 1-0 var ett acceptabelt resultat. Laget har torskat med betydligt större siffror tidigare under säsongen. Nu får det bli omstart och förberedelser för nästa års säsong i trean.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.