Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget napp utomlands

NA skriver idag i sin pappersutgåva, att ÖSKs förhoppningar om att knyta en utländsk försvarare till klubben gått om intet. Lennart Sjögren har befunnit sig utomlands under några dagar, men den tilltänkta affären sprack eftersom ÖSK och spelaren inte kunde komma överens om de ekonomiska villkoren.

En påminnelse om inte annat om att ÖSKs ekonomiska muskler i de här sammanhangen inte är speciellt utvuxna.

Beträffande den finske mittfältaren Riku Riski för ÖSK-ledningen diskussioner med dennes polska klubb. Alla parter verkar intresserade av att affären blir av, men man verkar inte ha kommit överens om villkoren än. Eftersom det bara rör sig om ett lån över 4 månader kan man undra om det är så mycket att komma överens om. Men det är klart, ÖSK kanske vill förhandla fram en köpa-loss option också och då blir det besvärligare. Widzew Lodz betalade ca. 3 mkr för mittfältaren då de köpte honom i början av året. Ett belopp som polackerna säkert vill få tillbaka, men som ÖSK knappast är villiga eller ens kapabla att betala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.