Förlust för ÖSK U

ÖSK Ungdom förlorade bortamatchen mot Gunnilse IS med 4-0. Även om Gunnilse av många setts som storfavoriter till seriesegern var det alldeles för stora förlustsiffror för att allt eller ens något skall kännas bra.

ÖSKarna ”hamnade” i ett tidigt underläge. Gunnilse gjorde sitt första mål i den 13;e minuten och fyra minuter senare kom det andra. Sedan kom talangerna bättre in i matchen och missade några bra lägen i slutet av halvleken. Men när sedan Gunnilse tre minuter in i den andra halvleken gjorde 3-0 så var det kört. Att hemmalaget dessutom gjorde ett fjärde mål var inte av någon betydelse för matchförloppet.