Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Holländsk intresse för Almebäck och Bedoya

Svartvitt skriver, att intresset för ÖSKs två landslagsspelare verkar högst påtagligt. Vid den senaste hemmamatchen mot Kalmar FF fanns sportcheferna från både FC Groningen och AZ Alkmaar på plats. Att ”bevakningen” gått från scout- till sportchefsnivå borde innebära, att spelarna passerat den första utgallringen.

Svartvitt: Groningen och AZ Alkmaar intresserade av ÖSK-stjärnor.

Det verkar onekligen som om det finns intresse från flera håll för de två spelarna. Vilket förhoppningsvis kan bidra till att trissa upp priset. Speciellt Alejandro Bedoya borde väl kunna vara intressant för många klubbar – nu när han dessutom har börjat göra mål.

Risken är nog rätt stor, att vi snart sett det sista av den idoge amerikanen. USAs landslag deltar under juni månad i CONACAFs Gold Cup och med tanke på Alejandros form är det troligt att han får en plats i truppen.  Turneringen som i år går av stapeln i USA börjar den 5 juni och finalen spelas den 25 juni. Amerikanerna spelar en träningslandskamp mot Spanien den 4 juni och vill säkert ha spelarna tillgängliga några dagar tidigare.

Vill det sig illa (eller bra beroende hur man ser på försäljningsperspektivet) så blir kanske hemmamatchen mot GAIS den 22 maj Alejandros sista på Behrn Arena. Sedan spelar ÖSK den 25 maj borta mot IFK Norrköping, varpå ett två veckor långt landslagsuppehåll följer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.