Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya tag för talangerna

Efter att ha stått över en vecka är det dags för talangtruppen att testa försäsongsformen igen. Till officiella säger Håkan Juhlin, att hans killar nu är rejält spelsugna och att det skall bli skönt med en match igen. För motståndet denna helg står Arboga Södra, ett lag som på sätt och vis tillhör den närmaste bekantskapskretsen. Vänskaps- och/eller seriematcher mot arbogingarna brukar det bli mest varje år.

Söndagens motståndare var nere och vände i div 4 förra året, men tog sig som seriesegrare snabbt tillbaka till trean igen efter att ha bokats för 18 vinster, 2 oavgjorda och bara 2 förlustmatcher och med den imponerande målskillnaden 73-27 på 22 matcher. Lagets bäste målskytt med 19 mål var Miralem Malic, som ju sedan dess tagit steget över till ÖSK och talangtruppen.  Arboga spelar under kommande säsong tillsammans med bland annat örebrolagen i div 3 Västra Svealand. En träningsmatch mot blivande motståndare i trean har man redan hunnit med. Karlslund, som förmodligen är överkvalificerade för div 3-spel, slog dem förra veckan med 5-0.

Något deltagande från ”Mirres” sida mot sina gamla klubbkompisar verkar det dock inte bli. Han finns nämligen inte med i den trupp som är uttagen för matchen. I den finns fjorton spelare från talangtruppen och två från A-truppen namngivna. De två A-truppsspelarna är Kalle Holmberg och Simon Leonidsson, som fick stanna hemma för skolans skull, när resten av A-truppen åkte på träningsläger till Turkiet.

Följande spelare är uttagna till söndagsmatchen.
Målvakter: Nils Carlson, Claus Pedersen
Försvarare: Daniel Björnquist, Pontus Jacobsson, Oskar Johansson, Andreas Ståhl
Mittfält: Adam Eriksson, David Johansson, Gustav Källberg, Viktor Lindqvist, Kevin Larsson,
Anfallare: Anel Coralic, Hussein Fawas, Kalle Holmberg, Fedja Jelecak, Simon Leonidsson

ÖSK Ungdom – Arboga Södra IF
Behrn Arena, 13 mars kl. 11:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.